tálcás búzafű bio búzafű mag búzafű kertészet ősbúza tönköly búzamagok

Bejelentkezés

Hogyan csíráztatjuk?

búzafű az üvegházbanA friss búzafű lé biobúzából, legtöbbször tönkölybúzából vagy ősbúzából készül.

Először beáztatjuk a búza magvakat öt gyógynövényből álló teába. Aztán elültetjük a magokat egy számunkra kedvelt földkeverékbe, amit folyamatosan fejlesztünk, hogy minél jobb bel tartalommal bírjon. Itt kezdődik minden, ez az alap, amire jó búzafüvet, gyümölcsöt vagy zöldséget építeni lehet. 

Ezt követően saját fejlesztésű bio tápoldattal locsoljuk meg a földet ill. lombtrágyázzuk a növényt, hiszen arra törekszünk, hogy minél előbb egészséges legyen a talaj és a búzafű. Alkalmazzuk az EM bio effektív mikroorganizmusokat, a komposzt teát és a kőporokat. Az utóbbiban nagyon sok mikro- és makroelem található.

Amikor a növény eléri a 14-20 cm magasságot, kiszállítjuk a vevőhöz, aki valóban frissen vágva kipréseli a fű értékes levét, amit a fent említett mennyiségben kell fogyasztani.

A célunk és küldetésünk az, hogy mindenki boldog legyen, ezért dolgozunk, ezért imádkozunk, ezért csináljuk így. Hiszünk abban, hogy mi megtaláltunk az utunkat, mely egy boldogabb világ, nemzet és emberiség felé vezet, akiket elégedetté tehetünk és szolgálhatunk, és a vágyunk az, hogy ők maguk is a boldogsághoz vezető ösvényre lépjenek.